Милојевић: Гобељић је у психичком растројству

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, после победе над Судувом (2:1) за пролаз у 2. коло квалификација за Лигу шампиона, изјавио је да тријумф могао да буде убедљивији, али да је свакако задовољан.
milojevic, tanjug tvalic
Фото: Vladan Milojević, foto: TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

Црвено-бели су, након ремија у Маријампољу (0:0), прошли даље у Београду головима Ричмонда Боаћија и Марка Марина, док су гости само ублажили пораз у самом финишу преко Михрета Топчагића.

"Била је много боља игра него у Литванији, заслужено смо прошли. Има простора за напредак, улазимо у ритам полако и верујем да ћемо бити све бољи. Резултат је могао да буде убедљивији, могли смо да будемо мирнији са трећим голом", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после утакмице.

Милојевић је задовољан како је његов тим одиграо свих 90 минута, посебно што је последњих пола сата играо са десеторицом због искључења Марка Гобељића.

Он се у име клуба извинио због преоштрог старта Гобељића, који је сломио ногу фудбалеру Судуве Ваидасу Славицкасу.

"Морам да се извиним у име клуба, стручног штаба и играча за несрећан старт и све што се догодило. Не знам које речи бих могао да кажем. Желим играчу Судуве брз опоравак. Мучно је било, тешко... Гобељић није то желео, у тешком психичком растројству је, били смо заједно у гостујућој свлачионици".

Црвено-бели наредни меч у квалификацијама за ЛШ играју против финског Хелсинкија.

"Нисам гледао Хелсинки, забрањена је тема. У овом тренутку не желим да прицам о њему, сви смо докусирани на Јавор. Имамо времена да се спремимо", закључио је тренер Звезде.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести