Милојевић хвали Сурдуличане: За победу морамо добро да се ознојимо

Црвена звезда и у пролећној полусезони игра одлично, бележи иста такве резултате и најављује борбу за оба трофеја. Како сада ствари стоје, титула није далеко, а у Купу их данас (18) очекује меч четвртфинала са Радником из Сурдулице.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Vladan Milojević, foto: FK Crvena zvezda

„У специфичном такмичењу, у коме нема поправног, очекује нас озбиљан изазов. Радник је озбиљна екипа, најквалитетнија од како наступа у Суперлиги, пред­вођена сјајним тренером Милановићем. Очекујем велику борбу,  као и недавно у првенству, и наравно нашу победу. Али, за њу ћемо морати добро да се ознојимо. Сурдулучани су за поштовање и приступ утакмици ће нам бити на највишем нивоу“, рекао је тренер Владан Милојевић.

Стратег црвено-белих позива навијаче да добро попуне трибине.

„Знам да је радни дан, али прижељкујем велику подршку навијача. Желимо оба трофеја и навијачи нам у томе много могу помоћи. Они су наша велика снага.“

Кадровска ситуација није иделна.

„Мариново стање биће познато после снимања, за сада постоје назнаке да је повреда лакшег карактера. Родић и Гобељић су и даље у процесу опоравка, неће играти, јер следи пауза од две недеље и не желимо ништа да ризикујемо. Имамо велики број квалитетних играча и на терен ће у овом моменту наспремнији. Желимо дуплу круну, прошле сезоне нисмо успели, ове ћемо учинити све да се то деси. У полуфиналу су две утакмице зато сада треба бити посебно обазрив, а Радник може да буде веома опасан ривал“, упозорио је Милојевић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести