Милојевић у Трнави: Да не верујем у пролаз не бих био овде

ТРНАВА: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да се не оптерећује резултатом из првог дуела против Спартака из Трнаве (1:1), иако признаје да је противник ближи пролазу, али да дубоко верује у победу и пласман у плеј-оф за Лигу шампиона.
milojevic, tanjug
Фото: TANJUG / FILIP KRAINCANIC / bb

"Пред нама је других 90 минута у Трнави и желимо да одиграмо добру утакмицу. Спартак је добра и агресивна екипа, то се видело у Београду и у предности су због гола у гостима. Тиме се не оптерећујемо, трудићемо се да се боримо и одиграмо најбоље што можемо", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Трнави.

Према његовим речима, не постоји терет у његовом тиму због ремија 1:1 у Београду.

"Неко сам ко стало верује, тако и генерално у животу. Не бих био на овом месту да не верујем, без обзира на било који резултат. Веру нико не може да одузме, сви смо позитивни", каже тренер црвено-белих.

Милојевић истиче да су црвено-бели спремни и на провокације и грубу игру.

"Спартак има свој стил и њега се држи. Ако причамо о фудбалу постоје границе дозвољеног...Не интересује ме улога фаворита, нити је имамо и неће нас заваравати такве ствари", рекао је он.

Подлога стадиона "Антон Малатински" је у лошем стању јер је трава изгорела, али Милојевић истиче да ту ништа не може да се промени у овом тренутку.

"Стадион је импозантан, али терен није у најбољем стању. То можемо само да констатујемо, ништа не можемо да променимо", закључио је Милојевић.

Реванш утакмица 3. кола квалификација за ЛШ Спартак - Црвена звезда игра се у уторак од 20.30 у Трнави.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести