Милојевић: Заслужено смо победили, знали смо да је ТСЦ озбиљан противник

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над ТСЦ-ом да га брину повреде важних играча, али да је његова екипа показала карактер.
fudbal
Фото: ФК Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде победили су као гости ТЦС резултатом 3:1 у мечу 23. кола Суперлиге Србије.

– Честитам играчима на заслуженој победи. Добро смо се спремили за утакмицу, а публика нас је свих 90 минута бодрила. Знали смо да играмо против озбиљног противника, односно екипе која је добро вођена, има сјајне појединце и игра у фантастичној форми о чему сведоче три победе у претходним колима. Постало је још теже када су се појавиле ове повреде – рекао је Милојевић.

Он је открио и шта је рекао играчима на полувремену.

– Да морају да буду пажљиви, али да демонстрирају карактер. Чували смо измене до краја, а опет утакмицу завршили са 10 играча. Надам се да степен повреда није велики – рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

Меч су због повреда раније завршили Александар Драговић, Владимир Лучић и Урош Спајић. Он је захвалио навијачима на великој подршци.

– Хвала навијачима, јер смо их чули читаву утакмицу. Били су наш ветар у леђа и сматрам да то ова екипа и заслужује – додао је Милојевић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести