Милошевић: Поносан сам на момке, добили су адекватну награду

МОЛДЕ: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пласмана у Лигу Европе, рекао је да је поносан на своје играче.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

"Поносан сам на момке, честитам им. То сам рекао и пре утакмице у свлачионици, да сам поносан на њим без обзира на исход утакмице. После утакмице та реченица вероватно има већу тежину. Свака част на свему што су преживели, претрпели у протеклих пет, шест месеци. Ово је адекватна награда, која увек дође када заслужите", рекао је Милошевић на конференцији за медије после меча.

Милошевић је такође честитао и екипи Молдеа, која је била тежак ривал.

"Пре меча сам рекао да нас не могу изненадити, али мислим да нас јесу изненадили. У другом полувремену мислили смо да ће физички да оду доле. Они си отишли горе и то нам је отежало утакмицу. Свака част, једна феноменална екипа и то је још један разлог да похвалим своје момке што су се вратили из изгубљене утакмице", рекао је Милошевић.

Милошевић је од доласка у Партизан освојио Куп Србије и пласирао се у групну фазу ЛЕ за шест месеци тренерског стажа, а питање новинара гласило је да ли за све то треба захвалити Сер Алекс Фергусону.

Да подсетимо, Милошевић је на промоцији рекао да му је Фергусон сугерисао да се бави тренерским послом.

"Сер Алекс јесте утицао на одлуку да постане тренер, али ако бих о томе причао, то би значило да је моја заслуга највећа за оно што је екипа урадила. То никако не могу да кажем. Поновићу још једном, ово је феноменална екипа момака који су успели психолошки да се издрже много тога. Највеће заслуге припадају играчима и свако друго размишљање с моје стране би било арогантно и препотентно", закљичио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести