Митровић за Танјуг: Тренираћу још јаче за нове победе

БЕОГРАД: „Први утиси су заиста невероватни, јако сам срећан што сам постигао гол на дебију у дресу Црвене звезде.
Танјуг/С. Радовановић
Фото: Танјуг/С. Радовановић

Није могло боље да се "намести", надам се да ћу овако да наставим, још јаче ћу да тренирам и да дам све од себе на терену, изјавио је нови фудбалер црвено-белих Стефан Митровић.

Митровић је на старту сезоне заблистао у дресу Радничког из Ниша, управо против Звезде на Маракани, потом је обукао дрес српског шампиона и већ на првом мечу против Младости у Лучанима постигао гол у победи 2:1.

Црвено-бели у петак од 21 сат дочекују Радник, а Митровић ће имати прилику да први пут заигра пред навијачима црвено-белих као домаћин.

"Очекујемо победу, наравно, даћемо све од себе да наставимо победнички низ са пуно голова и да играмо нападачки", рекао је Митровић Танјугу.

После тога црвено-беле очекује и старт у квалификацијама за Лигу шампиона, а ривал наредне среде у Београду биће јерменски Пјуник.

"Једва чекамо, надамо се да ће доћи што више публике, то нам даје додатну мотивацију и енрегију на терену. Даћемо све од себе да победимо и са што бољим резултатом одемо на реванш", поручио је млади фудбалер.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести