Млада репрезентација Србије против Италијана у Новом Саду

Рутински је одрадила млада фудбалска репрезентација Србије посао у шестој квалификационој утакмици за Европско првенство.
Mladi fudbaleri Srbije
Фото: ФСС

Изабраници селектора Горана Ђоровића домаћину Гибралтару испоставили су рачун од пола туцета голова у мрежи голмана Банде. “Орлићи” и даље чврсто газе ка директном пласману на Европско првенство 2019. године, пошто имају максимални скор од 18 бодова, гол-разлику 18:3 и пет бодова предности у односу на другопласирану селекцију у Групи 7 - Русију.

На Гибралтару су наши младићи још једном доказали да ће током ових квалификација у сваком сусрету ићи на победу, без обзира на то ко им је ривал. Истина је да је тријумф над последњепласираном селекцијом био очекиван, али је импоновала жеља и максимална озбиљност нашег тима. Од првог минута Србија је кренула да ломи ривала, а када је Лукић у 19. минуту постигао први погодак једина непознаница је била колико пута ће се стрелци нашег тима радовати. Подсећања ради, голове су на Гибралтару постигли Ликућ, Јовић два, Гајић, Лутовац и Златановић.


Продаја улазница

За утакмицу између младих тимова Србије и Италије (уторак, стадион “Карађорђе”, почетак у 18.30 часова) влада солидно интересовање, а улазнице се у продаји налазе од суботе. Заинтересовани до њих могу да дођу преко сајта њњњ.тицкетлине.рс или телефонским позивом кол-центру ове агенције чији је број 011/20-30-570. Поред тога, карте се свакодневно продају на главној благајни “Карађорђа”између 10 и 18 часова, по цени од 300 (Запад), 200 (Исток) и 100 динара (Север).

Једно лице може да купи највише четири улазнице, уз важећи лични документ на увид. Лица млађа од 16 година, сходно Закону о спречавању насиља на спортским приредбама, не могу да купе карте. Сутра, на дан утакмице, улазнице ће се продавати искључиво на главној благајни новосадског стадиона.


Пред захукталим тимом Србије сутра је пријатељски сусрет с Италијанима, који су по правилу супарник против којег је могуће реално проценити потенцијал и квалитет. Иако још увек није познато у ком саставу ће “азури” допутовати у Нови Сад, јасно је да ће представљати озбиљан изазов за Ђоровићев тим и велики мотив да се, пред домаћом публиком, он покаже у најбољем светлу. У постави Србије, додуше, неће бити голмана Бориса Радуновића, који се, сходно договору између ФСС и његовог клуба Салернитане, вратио у Италију, где га очекује важна утакмица с Новаром.

„Утакмица с Италијанима биће нова, јако добра провера за нас, јер ће нам понудити могућност да видимо где се тренутно налазимо у односу на јаче ривале“, рекао је Александар Лутовац, нападач нашег изабраног тима.

„И сутра ћемо ићи на победу, у то нема никакве сумње, јер желимо да наставимо серију непобедивости. Очекујем да ће Новосађани у лепом броју испунити трибине и пружити нам велику подршку. Досадшњим играма и резултатима смо је заслужили и показали да ова екипа поседује квалитет, али и велико срце.“

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести