Младост ГАТ данас у Лучанима игра опроштајну утакмицу у Суперлиги

Иако су утакмице у плеј-ауту одиграли веома добро, о чему, на свој начин, сведочи остварени салдо од две победе и четири нерешена исхода, фудбалери Младости ГАТ данас се опраштају од суперлигашког друштва.
2
Фото: ФК Младост ГАТ

Остали резултати никако нису ишли у корист Новосађана, било је у доигравању свакаквих дешавања, па утакмица с имењаком у Лучанима, што се „гатоваца“ тиче, више нема баш никакву важност.

За разлику од њих, домаћину гори под ногама у настојању да избегне бараж, па ће бити интресантно то како ће тим тренера Ненада Лалатовића да се понаша на терену у ситуацији када, први пут у доста протеклог времена, нема никакав императив пред собом. Капитен Новица Максимовић и његови саиграчи биће у прилици да одиграју сусрет за своју душу и тако се опросте од елитног ранга српског фудбала. Новосађани су јуче ујутро отпутовали у западни део наше земље, где ће дочекати сусрет и потрудити се да на делу покажу како су, упрокос свему, заслужили да наступају у друштву Црвене звезде, Војводине, ТСЦ-а, Партизана, Чукаричког...

– У данашњи дуел ући ћемо без икаквих калкулација, са жељом да покажемо добар фудбал и да сачувамо статус непобедиве екипе у плеј-ауту – рекао је помоћни тренер Младости ГАТ Видак Братић. – Хоћемо да часно и поштено завршимо такмичење, баш онако како смо се понашали током читавог првенства. Могуће је да ће бити неких промена у саставу, али, у сваком случају, на терен ће да истрче тренутно најбољи и најспремнији играчи.

Утакмица у Лучанима пчочње у 17 часова, уз пренос на 10 каналу ТВ Арена спорт.

А. П.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести