Младост ГАТ игра прву припремну утакмицу у Београду (13)

БЕОГРАД: После краће паузе због новогодишњих празника, фудбалери Младости ГАТ наставили су припреме за пролећни део сезоне.
mladost
Фото: Дневник/ Филип Бакић

Новосађани су ове зиме већ направили велике промене у екипи, пуно је до јуче страндардних играча који су напустили клуб, а стигла су, за сада, и шесторица новајлија. Опрему екипе с размеђе Сателита и Новог насеља задужили су Грабеж, Бјелош, Јанковић, Савић, Милић и Бразилац Дал Бело, али, како ствари стоје, није немогуће да у наредним данима још неки фудбалери стигну међу „гатовце”.

Сходно плану рада, пред тимом тренера Љубомира Ристовског данас је прва контролна утакмица, у којој ће шеф струке Новосађана на делу моћи да види како се екипа уходава. Ривал Младости ГАТ биће по мери, то је тим Вождовца, а сусрет се игра од 13 часова на крову Тржног центра „Стадион” у Београду.

- Биће нам то прва провера и план ми је да шансу пружим двема комплетним поставама по 45 минута - рекао је Ристовски. - Задовољан сам како момци раде, тренинзи протичу у доброј атмосфери, а вежбамо на нашој ГАТ арени, као и у теретани. Прати нас и лепо време, па сам убеђен да ћемо успети да се брзо адаптирамо на велике промене у играчком кадру које су иза нас. Имамо у плану да доведемо још неколицину фудбалера и да тако комплетирамо тим пред којим је озбиљан задатак на пролеће, да покуша да избори опстанак у Суперлиги.

Велики број новајлија захтева и њихову брзу адаптацију на нову екипу.

- Тачно тако и баш због је моје задовољство њиховим залагањем и радом изражено. Имамо довољно времена да створимо неопходну хемију унутар тима и, када буду стигли и момци које планирамо још да доведемо, сигуран сам да ћемо у делу припрема који ћемо спровести у Анталији, стићи до жељене форме. Битно је да истакнем то да све потезе које повлачимо, правимо плански, јер не желимо да гомиламо играче - додао је Љубомир Ристовски.

Младост ГАТ у Турску одлази 12. јануара, а тамо ће, уз свакодневне тренинге, одиграти и четири јаке тренинг утакмице.

А. П.  

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести