Мркела: Чекамо Тошића, Боаћи одлази

БЕОГРАД: Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела изјавио је да клуб жели некадашњег репрезентативца Душка Тошића и да се чека његов одговор, и потврдио је да Ричмонд Боаћи дефинитивно одлази.
mrkela, crvenazvezdafk
Фото: Mitar Mrkela, foto: crvenazvezdafk.com

"Што се Тошића тиче, њега знам из омладинских дана, још из ОФК Београда. Одличан фудбалер и човек и неко коме су врата Црвене звезде увек отворена. Обавили смо разговоре с њим, он је тренутно у иностранству и чекамо да се врати и изјасни", рекао је Мркела на почетку припрема за пролећни део сезоне.

Он је додао да није реалан повратак Марка Марина, као и да Боаћију неће бити понуђен нови уговор.

"Захвални смо на свему што је урадио у Звезди. Имао је много заслуга за успехе које смо постигли претходних година, али је процена и са наше и са његове стране да је боље да каријеру настави у неком другом клубу. Имамо конкретне понуде за неке наше играче, тако да ћемо у наредним данима утврдити да ли су то понуде које нас задовољавају", рекао је Мркела.

Он је истакао и да очекује да се појачање из Интера Аксел Бакајоко уклопи у екипу.

Такође, навео је да се нада договору и да ће Секу Саного, који је на позајмици, потписати уговор са Звездом.

Мркела се осврнуо и на циљеве за пролећни део сезоне.

"Желимо да освојимо четврту узастопну титулу и циљ нам је да се у двомечу с Миланом представимо у најбољем могућем светлу. Играмо против фаворита, али трудићемо се да им помрсимо рачуне, јер смо кроз историју то знали да радимо", истакао је Мркела.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести