Нико не може да уцењује Србију, ко не жели, неће играти

БЕОГРАД: Спортски директор Фудбалског савеза Србије (ФШ) Дарко Ковачевић изјавио је данас да су државни тим, грб и застава изнад сваког појединца и поручио играчима који не желе да наступају док је селектор Младен Крстајић да више никад неће ни играти.
1
Фото: Tanjug

"Био сам репрезентативац и део групе коју су чинили велики играчи, али и велики људи, било је и тада проблема, али увек и свуда репрезентација је била изнад свих нас, сваког појединца. Зато сам, морам признати, запањен неким интервјуима и дешавањима, рекао бих, директно усмереним против државног тима и Фудбалског савеза. И то све пред најважнију утакмицу репрезентације, када желимо после 20 година да изборимо пласман на Европско првенство и успешно почнемо квалификације", рекао је Ковачевић.

За тим Србије, све докле је Крстајић селектор, не желе да играју Лука Миливојевић, Матија Настасић и Иван Обрадовић и то су више пута истицали и изражавали незадовољство незадовољни односом према њима.

"Поштујем до неба играче, дуго сам јео тај хлеб и зато нећу и не желим никог да оптужујем већ само да кажем, да нам није било државног тима, нико од нас не би имао велику каријеру. Ово наглашавам зато што они који сада пљују у тањир из којег су јели не схватају да државни тим не чини један човек, није то ни селектор, није то ни спортски директор, није то ни један играч...Грб и застава су изнад свих нас, људске сујете и интереса. И нико никад не може да условљава ту светињу, неким својим избором".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести