Новосадска Црвена звезда не губи наду: Проширење лиге спас

Војвођански фудбалски лигаш Црвена звезда из Новог Сада по правилнику донетом пре старта првентва да испађу три последњепласирана клуба би од јесени играла у Новосадској лиги.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Тренер Дејан Вулетић је у зимској паузи преузео  екипу и пролећну  трку  започео са два ремија, у Старој Пазови са Јединством (1:1) и у Новом Саду са Радничким из Нове Пазове (2:2), уз веру да је опстанак реалан.

-  Позив председника клуба Уроша Милојковића да преузмем екипу нисам могао да одбијем, без обзира што је екипа била у зони испадања. Довели смо  више младих и у два одиграна кола ремизирали, мада смо имали прилика да освиојимо шест бодова и побегнемо из опсане зоне. Да није дошло до прекида првенства верујем да бисмо до краја такмичења избегли испадање - каже Вулетић.

Новосађани су веровали да ће се првенсво наставити.

-  Очекивали смо наставак првенствене трке уверени да бисмо били најпријатније изненађење. То се није догодило, па нам преостаје да се надамо да ће доћи до проширења лиге и да ће Звезда и од јесени играти у Војвођанској лиги, где јој је по свим критеријумима и место - нада се Вулетић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести