Новосадска Звезда стартовала сјајно: Без беле заставе у Вршац

Знатно промењени састав новосадске Црвене зезде, на пролећној премијери стигао је против солидне екипе зрењанинског Радничког до вредне победе.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Гол одлуке постигао је Срђан Матић. Није било слабог места у редовима црвено белих фудбалера, посебно се великом борбеношћу и залагањем истакао млади талентовани везњак Урош Милорадовић. Новајлија из Бродарца игром је показао да ће бити велико појачање, али је због неопрезног старта противника морао пре времена ван игре.

„Знали смо да нас у дуелу са Радничким очекује тежак задатак и да морамо уложити максимум, да стигнемо до победе. Одлично смо одрадили припремни период, кроз доста мечева уигравали састав који ће бити спреман да се равноправно упусти у трку за опстанак. Посебно нам је био битан одличан старт. Ухватили смо прикључак, направили корак ка планираном, праву увертиру за наредно гостовање у Вршцу“, објашњава вредни Милорадовић.

За разлику од Црвене звезде Вршац је у првом колу поражен у Суботици (1:0).      

„Победа је дошла у правом тренутку као велики стимуланс за наставак првенства. Већ у понедељак почели смо припреме да у што бољој атмосфери и са дозом самопоуздања до танчина изанализирамо нову препреку. Вршчани имају четири бода више. Уздамо се у висок ниво форме и игре којом тежимо“, каже талентовани Милорадовић, чије је учешће у суботњем мечу под великим знаком питања.

Тренер Драган Шипка има кадровских проблема. Шаренац, Милорадовић су ван строја као и Милетић, Гргуревић и Стојаковић.  

М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести