Новосадска Младост спремна за пролећну трку: С новајлијама до врха

Фудбалери Младости Гат спремно чекају наставак првенства у Војвођанској лиги, југ.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Новосађани су у последњој провери победили Братство из Пригревице и наговестили велике чпотенцијале. 

- Иза нас је период напорног рада, тренинга и припремних утакмица. Задовољан сам до сада урађеним и резултатима у проверама који нису били у првом плану. Показали смо да спремни очекујемо суботњу премијеру - каже тремер Младости ГАТ Саша Филиповић.

Претендент за највиши пласман појачао је играчки кадар довео квалитетне појединце.

Управа је довођењем Асанија, Томчића, Пејића, Поповића, Ћурка, Бабића, Пастора и Срђана Вукаљевића повукла праве потезе. Нови фудбалери су се лако уклопили и биће права појачања. Посебно сам задовољан успешним повратком Немање Грујића и неочекиваним повратком из Кине Марка Ренића -  објашњава Филиповић. 

Новосађани су јесенас сјајно стартовали, а и сада очекују берићетно пролеће.

- Припремне утакмице су једно, а оне за бодове сасвим друга прича. Јесенас смо имали феноменалан старт у прва четири кола освојили чак десет бодова. И сада за наше високе амбиције биће нам потребан добар старт. Уз дужно поштовање према јарачанима које предводи тренер Церовић размишљамо само о победи. Знамо да је увек тешко добити у главама већ добијене сурете. Доста смо радили на том плану свесни да је сваки ривал за велико поштовање да треба да уложимо максимум труда да дођемо до резултата који прижељкујемо, на прави начин отворимо трку за бодове - истакао је на крају тренер Младости.

М. По.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести