ОФК БЕЧЕЈ 1918 Тренер Белић скресао списак

Више нема превелике гужве на стадиону крај Тисе. Оно што је планирано за 11. јули, урађено је десет дана касније.
Šef struke Milan Belić i sportski direktor Miloš Andić foto:V. Jankov
Фото: Шеф струке Милан Белић и спортски директор Милош Андић фото:В. Јанков

Шеф стручног штаба српсколигаша ОФК Бечеј 1918 Милан Белић скресао је списак на подношљиву бројку од два голмана и 22 играча. Оптимално за уигравање кроз припремне утакмице, али и игру на два гола ако и даље буде на снази препорука да нема утакмица.

- Надамо се да ћемо за викенд ипак, моћи да играмо утакмице. У суботу смо угостили Младост из Бачког Јарка, а у недељу били гости Младости у Турији. Имамо два тима и распоредићемо им минутажу, тако да ће сви добити прилику. Последњих дана ангажовали смо нападача Јована Митровића из ТСЦ-а и двојицу бонус играча. Дефанзивац Глигорије Братић је стигао из  Пролетера, а бочни нападач Синиша Нијемчевић из Војводине. Дуг је прелазни рок и ако се укаже потреба можемо додатно да реагујемо – најављује Белић.

Занимљивост је везана за младог Глигорија Братића. Његов отац Видак био је на корак да обуче дрес Бечејаца у време док су играли у елити, а Глигорије није био ни рођен. Што није урадио отац, јесте син..

Тако се списак новајлија зауставио на броју седам. Први су стигли искусни Борислав Бајић (Први мај из Руме) и повратник Немања Васин (Борац из Шајкаша). Из младог тима суботичког Спартака вратили су се у матичну средину Игор Татић и Ален Хасичић, дефанзивци као и Братић (Пролетер). Конкуренција је заоштрена и у нападу, јер су стигли Јован Митровић (ТСЦ) и Синиша Нијемчевић (Војводина).

Поред новајлија, борбу за дрес Бечеја водиће још:голмани Мане Марковић и Ранко Пушкић, дефанзивци Владан Воргучин, Милорад Јањуш, Анђелко Качавенда, Владимир Остојић и Никола Савин. За место у везној линији конкурисаће Мартин Јелић, Немања Јовић, Адис Куртиши, Небојша Павловић и Илија Тутњевић, а у фази најближој противничком голу конкурисаће још Илија Ердељан, Жарко Кобиљски, Никола Копре, Лука Крајиновић и Никола Фуртула.

В. Јанков

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести