ОПШТИНСКА ЛИГА БАЧКА ПАЛАНКА Соколи одлетели у виши ранг

Соко - Младост (МБ) 3:2 (1:1)
lopta1
Фото: pixabay.com

НОВА ГАЈДОБРА: Игралиште Сокола, гледалаца 100, судија Радовановић (Бачка Паланка). Стрелци: М. Адамовић у 20. и 90. и В. Тривуновић у 64. за Соко, Загорчић у 23. и Н. Ђукић у 64. минуту за Младост.Жути картон: В. Тривуновић (Соко).Црвени картон: Агбаба (Младост).       

СОКО: Црнчевић, С. Адамовић (В. Тривуновић), Стојановић (Жарковић), Гушић, Тасовац, Д. Ратковић (Ђурић), Дангубић, М. Адамовић, Родић (С. Ратковић), Смајић.

МЛАДОСТ: Хлебец, С. Ђурић, Милетић, Н. Ђурић, Загорчић, Дорошки, Косовац (Ковачевић), Шкорић, Добре, Врањеш, Агбаба. 

Била је то права првенствена утакмица. Гледаоци су могли да виде доста доброг фудбала. Гости из Малог Бача баш су намучили првака лиге. Али, срећа увек прати велике. У последњим секундама игре, и у последњем нападу, домаћина Милан Адамовић је преварио одбрану гостију, и постигао  свој други гол и свом тиму донео велико славље.

В. Т.

Славија (П) - Борац (В) 3:0 (2:0)

ПИВНИЦЕ: Игралиште Славије, гледалаца 100, судија Фекете (Гложани).Стрелци:  Белехрадски у 3. и 76. и Кирти у 25. минуту.Жути картони: Кирти (Славија), Н. Арбутовић, Петковић (Борац).Црвени картон: Петровић (Славија).

СЛАВИЈА: Давид Шустер, Белехрадски, Заскалицки, Денис Шустер (Винковић), Бенка, Белањи (Бођински), Влослислав Кухта, Петровић, Чобрда, Кирти, Забунов.         

БОРАЦ: Дејан Шмитран, Н. Међедовић (Покрајац), Ђуришић, Миљевић, Грозница, Петковић, О. Међедовић, Требовац (Миклушев), М. Арбутовић, Фабри, Н. Арбутовић (Нинковић). 

Играчи Славије су могли победити и убедљивије. На крају су славили са само три гола разлике.

Р. Брња

Нештин - Орлови 3:2 (1:2)

НЕШТИН: Игралиште Нештина, гледалаца 100, судија Боснић (Бачка Паланка). Стрелци: Ћулибрк у 9, Моравац у 62. и Бакош у 88. за Нештин, а  Гргић у 17. и Проле у 29. минуту за Орлове. Жути картони: Ћулибрк, Божин, Ахметовић (Нештин), Антонић (Орлови).

НЕШТИН: Петковић, Радовић, Увачек, Гњатовић, Пуделка, Ћулибрк, Бакош, Божин, Ахмтовић, Савић, Моравац.

ОРЛОВИ: Белец, Гргић, Малетин, Проле, Ерак, Јовицки, Антонић, Ковачевић, Карановић, Гајић. 

Неочекивана победа Нештинаца, али више него заслужена. Гости су се једва скупили, тренер их је вијао по кућама, скупљао по становима, допутовали су са десет играча, и као фаворити водили само у првом полувремену.

А. Василић

Славија (Б) - Тврђава 2:2 (1:1)

БОЂАНИ: Игралиште Славије, гледалаца 100, судија Илинчић (Нови Сад).Стрелци: Петковић у 34. (из пенала) и Петровић у 85. за Славију, Аџић у 15. и Бундало у 65. минуту за Трврђаву.Жути картони: У. Девић, З. Јовановић (Славија). 

СЛАВИЈА: Новаковић, К. Девић, Радојчић, У. Девић, Б. Јовановић (Петровић), К. Девић, Секулић, Скејо, Б. Хорват (Смољански), Петковић, З. Јовановић (Л. Хорват).

ТВРЂАВА: Немет, Билобрк (Стојчић), Бундало, Ковачевић, Вујиновић, Шомоши, Андрић, Ћулибрк, Агбаба, Чичевски (Аџић), Петровић, Тркуља.   

Играчи Славије направили су велико изненађење. Освојили су бод против великог ривала и фаворита из Бача. Ипак, домаћини су гостима, на крају утакмице, пожелели много успеха у баражу за виши ранг.

А. Хорват 

Кривањ - Кулпин 4:6 (3:4)

СЕЛЕНЧА: Игралиште Кривња, гледалаца 100, судија Поповић (Бачка Паланка).Стрелци: Липтак у 9, Кочонда у 11. и 31. и Гајдош у 61. за Кривањ,  Спевак у 5, Шекез у 24. и Мрђан у 26, 28, 53. и 90. минуту за Кулпин. Жути картони: Мучаји, Липтак (Кривањ).    

КРИВАЊ: Нађ, А. Стрехарски (Јововић), Цвијић, Павлов, Спасић, Добош (Владислав), Липтак (Крајиновић), М. Стрехарски, Мучаји, Кочонда. 

КУЛПИН: Леварски, Игић, Валентик, Г. Колар, Мрђан, Хашка, Спевак, Маковник, Миклуц, Шекез. 

Иако су гости играли са десет играча, били су бољи ефикаснији. Могли су Менђан и друштво из Кулпина постићи још који гол, али стрелци су им много пута били непрецизни.      

М. Јововић

Маглић - Бачка (Д) 5:3 (4:1)

МАГЛИЋ: Игралиште Маглића, гледалаца 150, судија Милешевић (Бачка Паланка).Стрелци: Убипарип у 15, 41. и 44, Стаменковић у 30. и Јокић у 78. за Маглић, Шимун у 37, Бајац у 51. и Секеруш у 89. минуту за Бачку.Жути картони: Н. Стјепановић (Маглић), Парошки, Лакић (Бачка).

МАГЛИЋ: Гајић, Матијевић, Димитровић (Ербез), Јокић, Прерадовић, Стаменковић, Убипарип, Спасић, Н. Стјепановић, Жижић, Милановић.

БАЧКА: Ћулибрк, Бајац, Лакић, Ћутило, Парошки, Марковић, Ј. Будић, М. Будић (Н. Будић), Гајић, Шимун, Секеруш.  

Штета што домаћи стрелци нису били још мало прецизнији. Ко зна какав би резултат био на крају. Овако су на крају славили са само два гола разлике. Играчи Маглића на крају првенства су трећи на табели, а уз мало спортске среће могли су и боље. Ипак и ово је успех.

Н. Стојисављавић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести