Панчевачки Динамо ангажовао прва појачања

Фудбалери Динама из Панчева су на одмору до половине јануара, када ће тренер Жарко Тодоровић извршити прозивку и почети с припремама за наставак сезоне у Српској лиги.
Б. Стојковски /Ненад Јованчевић и Горан Јањовић
Фото: Б. Стојковски /Ненад Јованчевић и Горан Јањовић

Председник клуба Горан Јањовић са најближим сарадницима, Ненадом Јованчевићем, Зораном Радојковићем, Александаром Павковићем, Драганом Павловићем и спортским директором Душаном Белићем,прави планове за  још боље услове за рад за још јачу екипу.

- Урадили смо доста тога у јесењем делу првенства. Услове које сада имамо на стадиону мало ко има у лиги,што би требало да се одрази и на резултате – каже клупски челник Горан јањовић.   Панчевци су завршили сезону на четвртом месту.

- Нисмо добро стартовали, али касније смо успели да направимо серију добрих резултата и завршили смо у врху табеле. Тренер Тодоровић је екипу преузео у четвртом колу, успео је да је консолидује и резултати су стигли. Можда смо могли да освојимо и који бод више, али смо, после свега што се дешавало, задовољни и сигуран сам да ћемо направити јачу екипу и боље резултате на пролеће.

Популарни „брзи воз“ се не одриче највишег пласмана, убрзава ход ка жељеном високом пласману.

-  Измирили смо све обавезе и то показује да смо на правом путу. Спремни дочекујемо почетак припрема и морам да истакнем да ће стручни штаб и фудбалери имати све услове за максималан рад, које би многи клубови и из вишег ранга пожелели.

Клуб је већ ангажовао неколико играча, па су приступнице потписали  Иван Каранфиловски (Стрела) и штопер Стефан Којић (Младост, Прњавор).У плану је довођење још неколико квалитетних фудбалера.

- Што се тиче  појачања, дошла су двојица играча, а у договору са спортским директором Белићем и тренером Тодоровићем одлучићемо кога ћемо још ангажовати. У наредних неколико дана завршићемо разговоре са играчима који су потребни и с којима бисмо били још јачи у наставку сезоне.- рекао је Јањовић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести