Партизан дочекује екипу Мачве: Победа за миран одмор

Фудбалери Партизана у последњих пет утакмица у првенству забележили су четири победе и један реми и може се рећи да се налазе у доброј форми.
partizan, fk partizan
Фото: FK Partizan

Црно-бели се још нису одрекли титуле, како кажу још увек могу да ухвате прикључак на табели са Звездом. Наравно, за то је потребно да продуже серију и да сутра, у петак, победе Мачву (18, Арена спорт 1). Београђани знају да би им сваки други резултат сем тријумфа покварио расположење пред одлазак на одмор и пред наставак сезоне, на пролеће.

Везиста Партизана Данило Пантић верује да његов тим вечерас може до сва три бода.

„У доброј смо серији, против Рада је играли смо одлична, атмосфера је сјајна. Неће бити лако јер ће Шапчани као и већина ривала у лиги доћи на наш стадион да се бране и из контре покушају да извуку добар резултат. И њима су бодови преко потребни тако да очекујем прави првенствени окршај“, рекао је играч црно-белих.

И он сам је потврдио да Партизан још верује да може до титуле.

„Да није тако не бисмо ни играли, предност није велика јер се бодови пред плеј-оф преполове, тако да је све још у игри, посебно што нас очекују још два ,,вечита дербија“. Видели су из Црвене звезде да нас не треба потцењивати, када су сви очекивали, због наше кризе, да нас ,,комшије“ лако савладају у првом дуелу на нашем стадиону срећно су извукли бод јер ми смо били апсолутно бољи ривал.“

Црно-бели нису изгубили од меча са Бешикташем у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, што износи тачно 101 дан, али, доста пута су ремизирали у првенству и због тога заостају 13 бодова за Црвеном звездом.

„Наш највећи проблем је неефикасност. Створимо ми довољно шанси, али их не користимо и противник нас казни. Радује ме да је то у последње време боље, Рикардо се распуцао и верујем да свој низ може да настави и против Мачве. Добар је нападач и верујем да је Партизан направио прави потез што га је довео“, рекао је Пантић.                                                                                      

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести