Партизан дочекује Вождовац

У прет­по­след­њем пр­вен­стве­ном ко­лу фуд­ба­ле­ри Пар­ти­за­на до­че­ку­ју еки­пу Во­ждов­ца.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

За црно-беле меч нема такмичарски значај. док су гостима бодови потребни за опстанак. Последњи дуели ова два тима били су узбудљиви, па исто треба очекивати и сад с тим што је тренер црно – белих  Александар Станојевић истакао да неће бити попуста за противника, као што и раније није било ни за кога.

- Утакмица нам долази после јаког рада, подигли смо ниво тренинга јер се спремамо за Куп. У топ форми смо и очекујем добру игру. Ривал има своју рачуницу, бори се за опстанак, али нас то заиста не занима, фавирити смо, играмо код куће и хоћемо победу – најавио је Станојевић.

У тим се враћају Сума и Лазар Марковић.

- Опоравили су се од повреда и добиће минутажу, а колику- то ћемо видети.

Најваљена је и ротација у тиму.

- С обзиром на то да у уторак играмо последње коло неки играчи ће бити мање оптерећени, али нећемо много експериментисати, бићемо у најјачем саставу, играћемо агресиван фудбал.

Навијаче занима колико ће клуб бити активан у предстојећем прелазном року.

- У нашој лиги има интересантних играча, као што их је увек и било. Не бих баш да причам о именима, али имамо људе задужене за то и видећемо кога бисмо могли да доведемо када се заврши сезона.

Тренер није пропустио прилику да честита колеги Марку Николићу освојен Куп Русије  са Локомотивом.

- Веома ми је драго што је још један у низу бивших тренера Партизана постиже добре  резултате у иностранству. Желим му све најбоље и да и убудуће има још већих успеха.

Упитан да ли ће као  шеф струке успети да се окити трофејом, станојевић је одговорио:

- Надам се, радимо на томе, у финалу смо, па ћемо видети да ли ће трофеј припасти нама.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести