Партизан ПОБЕДИО Јавор ПРЕД РЕВАНШ против Нордсјеланда ДУЉАЈ: Приче о МОЈОЈ СМЕНИ не долазе из ЗВЕЗДЕ

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана победили су данас као домаћини Јавор резултатом 3:1 у мечу петог кола Суперлиге Србије.
p
Фото: partizan.rs/Sandic foto

Тренер Партизана Игор Дуљај изоставио је из стартне поставе капитена Светозара Марковића, а шансу је после дуже времена добио Синиша Саничанин.

Партизан је повео у 22. минуту, Кристијан Белић је био асистент, а Квинси Мениг стрелац.

У 40. минуту Матеус Салдања је послао лопту у мрежу гостију, али се испоставило да је био у офсајду, па је ВАР интервенисао и гол није признат.

Јавор је изједначио у 48. минуту.

Бек гостију Дино Долмагић постигао је прелеп гол, са више од 25 минута послао је лопту у рашље.

Партизан је ипак поново повео у 57. минуту, капитен Бибрас Натхо је био асистент, а Аранђел Стојковић стрелац првенца у дресу Партизана.


Дуљај: Било је тешко дићи морал екипе 

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је после данашње победе да је било тешко подићи морал екипе после дебакла у Данској и додао да зна да приче о његовој смени нису пласиране из Црвене звезде.

Било је тешко подићи морал екипе. После онаквог пораза није лако дићи екипу. Рекао сам играчима да је данас најважнија утакмица. Контролисали смо ток, било је лепих момената. Добро смо одиграли, Најважније је да смо после пораза у Данској добили овај меч, рекао је Дуљај после утакмице.

У појединим медијима су се појавиле приче о евентуалној смени тренера Партизана, али се испоставило да од тога, барем за сада, неће бити ништа, о чему је говорио и Дуљај.

На мене то стварно не утиче, ја сам миран, радим чистог срца. Само да кажем једну ствар, да се не би правила зла крв. То што је излазило у новинама што се тиче моје смене, то није потекло од Црвене звезде. Ја поштујем све колеге и клубове, мора да буде спортска прича, нема зле крви. Нека пише ко шта хоће, само да будемо мирни да не наседамо на провокације и да се не свађамо између себе, јер нам то није потребно, закључио је тренер Партизана.


Победу црно-белих оверио је Салдања голом у 69. минуту после контранапада и одличне асистенције Белића.

Партизан је могао до много убедљивије победе, али су Алдо Калулу и Салдања погађали оквир гола.

За Партизан је дебитовао Норвежанин Гајас Захид, који је ушао у игру у 59. минуту.

Трећом узастопном првенственом победом Партизан је стигао до трећег места са 10 бодова, два мање од другопласиране Црвене звезде, која има одиграну утакмицу више, док је ТСЦ Бачка Топола први.

Партизан у четвртак дочекује Нордсјеланд у реванш мечу плеј-офа Лиге конференција, а онда у недељу у Суперлиги иде у госте ИМТ-у.

Јавор ће у наредној рунди угостити нишки Раднички.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести