Партизан победио ТСЦ и сачувао шансу за освајање другог места

БАЧКА ТОПОЛА: Фудбалери Партизана победили су као гости ТЦС (3:1) у мечу трећег кола плеј-офа Суплерлиге Србије и тако сачували теоретске шансе да се домогну другог места које води у квалификације за Лигу шампиона. 
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Прву велику шансу имао је Партизан у 7. минуту, али је Рикардо искоса са десетак метара пребацио гол. Искупио се бивши репрезентативац Зеленортских Острва за промашај пет минута касније, кад је после асистенције Јовића био прецизан са ивице шеснаестерца. 

ТСЦ је узвратио у 20. минуту, Лука Илић је из слободног ударца погодио стативу, а на лопту јенатрчао Саша Јовановић и лако матирао Александра Поповића.  У 33. минуту феноменалну шансу није искористио ТСЦ, Илић је у два наврата био непрецизан из непосредне близине. 

На самом страту другог полувремена, у 48. минуту, Немања Јовић је после ударца Natha и одбране голмана домаће екипе натрчао на лопту у са седам метара је закуцао под пречку за вођство Партизана 2:1. 

Коначних 3:1 за госте поставио је дефанзивац Александар Филиповић ударцем ногом са петерца после корнера и гужве пред голом домаћина. 

ТСЦ је и поред пораза остао други на табели са 65 бодова, колико има и Чукарички, док Партизан сад има 61, колико и петопласирана Војводина. У наредном колу ТСЦ гостује крагујевачком Радничком, док Партизан због казне пред празним трибинама дочекује Нови Пазар. 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести