Партизан са императивом победе отпутовао у Молдавију

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана отпутовали су данас у Молдавију, где ће сутра од 19 сати играти меч другог кола квалификација за Лигу Европе против Сфинтула.
fudbal
Фото: pixabay.com

"Максимално спремно улазимо у меч. Једна је утакмица, свесни смо тога. Као фаворити улазимо у сусрет, шеф је све лепо спремио, упутио нас у то наши задаци. Знамо шта нас очекује. Играју "прљаво", очекује нас фајтерска утакмица. На све смо спремни", рекао је дефанзивац Александар Миљковић за клупску телевизију пред полазак у Молдавију.

Милан Смиљанић је истакао да црно-бели иду само са једним циљем, а то је да победе.

"Знамо да ће бити тешка утакмица, Молдавци су сами по себи тврд орах. Очекуејм једну јаку утакмицу, где је најважније да прођемо. Није битна ни лепшава игра, ни много голова. Морамо да се прилагодимо, јер је једна утакмица и немамо право на грешку", рекао је Смиљанић.

Нападач Бојан Матић истиче да је Сфинтул екипа која игра груб фудбал и која има високе играче.

"Морамо да обратимо пажњу на њихове прекиде, мислим да нам ту прети највећа опасност. Ми смо Партизан и сигурно смо квалитетније екипа, сутра имамо 90 минута да то и докажемо. Увек сам оптимиста и верујем у своје саиграче, једва чекам да утакмица почне. Ко год изађе на терен даће свој максимум да победимо", рекао је Матић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести