Павков и Катаи за победу Звезде на Бановом брду

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Чукарички на Бановом брду 2:1 (1:0) у дербију седмог кола Суперлиге Србије.
c
Фото: crvenazvezdafk.com

Стрелци за црвено-беле били су Милан Павков у 40. и Александар Катаи у 57. минуту, док је погодак за Чукарички постигао Ђорђе Јовановић у 89. минуту.

Раније данас: Напредак - Војводина 2:0 (Кунић 12, Керкез 74).

Од 21 сат играју Партизан - Раднички Ниш.

Станковић: Тактички перфектно, жао ми због примљеног гола

Одиграли смо један од бољих мечева, тактички перфектно, могли смо утакмицу да завршимо и убедљивије. Жао ми је само због гола који смо примили на крају, али дешава се, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Чукаричког.

Били су 90 минута концентрисани на свакој лопти, по тешком терену. Сви су мислили да смо уморни, да ћемо да „спустимо кофере“, ушли смо у Лигу Европе, али све је било другачије у односу на оно шта су многи мислили, изјавио је Станковић за клупску ТВ.

Звездин тренер истакао је да ће двонедељна пауза добро доћи екипи.

Предстоји нам одмор, свима је потребан после овог пакленог ритма. Још једном хвала црвено-белим момцима са трибине, били су феноменални, имали смо осећај као да играмо код куће, истакао је Станковић и додао да му је драго што је млади Петар Станић дебитовао за први тим.

Чукарички - Црвена звезда 1:2 (0:1)

Стрелци: Јовановић у 89.минуту за Чукарички, а Павков у 40. и Катаи у 57.минуту за Црвену звезду.

Чукарички: Мићовић, Доцић, Јовановић, Радојичић (од 67. Роган), Танасијевић (од 67. Дрезгић), Кајевић (од 75. Чолић), Чоловић (од 46. Савић), Шапић, Јанковић, Рогановић, Лукић (од 67. Ергелаш).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести