Петрић: Честитке играчима, само они нас ваде из кризе

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је вечерас после тријумфа над малтешким Хамруном (4:1) у првом мечу плеј-офа Лиге конференција да све честитке за победу иду његовим играчима и да само они могу да извуку клуб из Хумске из кризе.
petric
Фото: Youtube Printscreen

"Екипе које се нађу у завршници имају квалитет. Рекао сам и момцима да ово нама треба да буде рутина. Морамо да будемо максимално концентрисани и у реваншу. Честитам момцима, они су заслужни за све ово. Само они могу да извуку клуб из кризе", изјавио је Петрић за РТС после тренерског дебија у еврокуповима и утакмице у Хумској.

Са новим тренером црно-бели су везали две победе заредом први пут ове сезоне, а Петрић је поручио да његови изабраници треба још више да се опусте и покажу шта знају.

"Партизан мора да игра такмичарски док не доведемо неке играче да бисмо имали бољи баланс. За анализу је да ли смо као стручни штаб све погодили, али Партизан мора да игра такмичарски. Ништа ја посебно нисам урадио, да ли су се момци опустили, питајте њих. Ако буду играли опуштено, Партизан ће бити бољи", закључио је Петрић.

Реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу конференција између Хамруна и Партизана на проиграму је 25. августа (20.00) на Малти.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести