Пионирски меморијални турнир “Стеван Нештицки”: Војводина и Осијек у финалу

Другог дана 37. Меморијалног пионирског турнира „Стеван Нештицки“ решене су све дилеме које ће се екипе сутра од 11 сати борити за титулу.
nesticki
Фото: Ј. Грлић

У препорневном програму Б групе домаћин Војводина је у утакмици одлуке головима Мајсторовића и капитена Николашевића савладала вршњаке из Маћиде Зелвије (2:0), па ће сутра покушати да одбрани пехар освојен прошле године. А противник Новосађана у финалу биће екипа Осијека, која је победила у поподневном програму Словенско са 4:0.

Рутинском игром пионири Војводине којима је у утакмици био довољан и нерешен резултат да се пласирају у финале стигли су до треће победе и првог места. Стрпљиво су момци тренера Ковачевића градили пут ка вођству. Након првог дела без голова у наставку је након прекида Николашевића у гужви пред голом гостију се најбоље снашао Мајсторовић и погодио мрежу. Победу је након велике грешке голмана казнио капитен Николашевић за велику радост.

Резултати - А група:  Б група. Војводина - Маћида Залвиа 2:0, Корона - Лондон иглс 1:0. 

Сутра се играју мечеви за пласман, програм почиње у 8 сати, а финални меч између Војводине и Осијека на програму је у 11. сати. Сви мечеви се играју у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” у Ветернику.     

М. По.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести