Покетино о Звезди: Видели смо како је прошао Ливерпул...

БЕОГРАД: Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино признао је да пораз Ливерпула од Црвене звезде упозорење за његов тим и апострофирао велику подршку са трибина коју имају Изабраници Владана Милојевића.
Maurisio Poketino/Fonet
Фото: FoNet

"За сваки тим је боље када игра на свом терену. Знамо да ће атмосфера бити паклена, чули смо пуно о њој... Видели смо како је Ливерпул изгубио у Београду, поштујемо Звезду, показаћемо то, али урадицемо све да победимо. Биће велика борба", рекао је Покетино на конференцији за новинаре у Београду.

Лондонски тим није у правој форми ове сезоне, па се тако спекулише о могућем одласку Покетина.

"Надам се да ово није крај ере. Имам још три године уговор и очекујем да га одслужим".

У престоницу Србије Тотенхем је дошао ослабљен за неколико играча због повреда Уга Љориса и Ерика Ламеле, а нису ту ни Јан Вертонген, Серж Орије и Хери Винкс.

Ипак, Аргентинац није желео да потврди да на њих за овај меч не рачуна.

"Имамо дуг ростер, многи могу да играју", оптимиста је Покетино да ће надокнадити њихов изостанак.

За разлику од поменуте петорице у конкуренцији је Хјеон Мин Сон и то после емотивног слома јер је сломио ногу Андреу Гомешу.

"Сви играчи из Тотенхема жаке због тога. Драго ми је да је операција прошла добро, Гомешу шаљемо најбоље жеље и надамо се да ће се све бити убреду. Сон је у реду, било је доста емоција... Осећа се ОК и у форми је", закључио је он.

Меч 4. кола Лиге шампиона између фудбалера Црвене звезде и Тотенхема заказана је за сутра од 21 сат.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести