БАЧКОТО­ПОЛ­ЧА­НИ УМОР­НИ, АЛИ ОЧЕ­КУ­ЈУ ДО­БРУ ИГРУ ПРО­ТИВ НО­ВОГ ПА­ЗА­РА: До­шло вре­ме за по­бе­ду

Фудбалери ТСЦ-а данас дочекују Но­ви Па­за­р у 13. колу Суперлиге Србије од 19 часова у Бач­кој То­по­ли.
Р. Хаџић
Фото: Dnevnik.rs

Бачкотополчани већ се­дам ме­че­ва у свим так­ми­че­њим не зна­ју за по­бе­ду, до­ду­ше, има­ли су из­у­зет­но не­згод­не про­тив­ни­ке, три утак­ми­це у Ли­ги Евро­пе,  три го­сто­ва­ња и са­мо је­дан меч у до­ма­ћим так­ми­че­њи­ма пред сво­јом пу­бли­ком. Али, без об­зи­ра на све у та­бо­ру то­пол­ског су­пер­ли­га­ша ат­мо­фе­ра је са­свим до­бра. Пла­во – бе­ли од­и­гра­ли су у че­твр­так со­ли­дан меч у Ли­ги Евро­пе и спле­том не­срећ­них  по­те­за оста­ли без бо­да у су­сре­ту са не­мач­ким Фрај­бур­гом(1:3) , а у пр­вен­тву Су­пер­ли­ге чвр­сто др­же тре­ће ме­сто из ве­ћи­тих ри­ва­ла.

- Зна­ли смо шта нас че­ка – ка­же тре­нер ТСЦ –а Жар­ко Ла­зе­тић. – Без об­зи­ра на све ни­смо не­за­до­вољ­ни, у Евро­пи од­и­гра­ли смо сјај­не ме­че­ве, мо­жда је би­ло ма­ло сла­би­је у до­ма­ћем пр­вен­ству, али ни ту не мо­же­мо ни­шта да за­ме­ри­мо. Уме­че­ви­ма са Мла­до­шћу у Лу­ча­ни­ма и са Во­ждов­цем, све до на­док­на­де смо во­ди­ли и он­да по­ма­ло не­срећ­но смо при­ми­ли го­ло­ве. У Лу­ча­ни­ма по­сле кор­не­ра,а на "кро­ву" из пе­на­ла.

И да­ље не­ма од­мо­ра за фуд­ба­ле­ре ТСЦ –а по­сле два тре­нин­га опо­рав­ка, да­нас пла­во – бе­ли до­че­ку­ју еки­пу Но­вог Па­за­ра.

- Вре­ме је за по­бе­ду – ка­же Ла­зе­тић. – Али мо­ра­мо би­ти опре­зни, Но­ви Па­зар има сја­јан тим, по­ја­ча­ли су се, њи­хов ве­зни ред у ко­јем су Ља­јић и Су­ма мо­жда је и нај­ја­чи у ли­ги. Они су од­мор­ни, спрем­ни, а ми ис­пра­жње­ни, и умор­ни. Ме­ђу­тим, мо­ра­мо на­ћи до­дат­ну енер­ги­ју и сна­гу и по­бе­ди­ти.

Као и на свим до­са­да­шњим ме­че­ви­ма ве­ро­ват­но ће до­ћи до из­ме­на у са­ста­ву ТСЦ –а, шан­су ће до­би­ти не­ки игра­чи ко­ји су има­ли ма­њу ми­ну­та­жу у ме­чу са Фрај­бур­гом, али кон­цеп­ци­ја се не­ће ме­ња­ти.

-   Мо­ра­ће­мо ма­ло осве­жи­ти са­став, ве­ре­ват­но ће Ста­нић и Пан­то­вић, ко­ји су има­ли ма­њу ми­ну­та­жу по­че­ти да­на­шњи су­срет,али мо­ра­мо кре­ну­ти од пр­ви­ог ми­ну­та офан­зив­но. 

Нај­ве­ро­ват­ни­ји са­тав ТСЦ за да­на­шњи меч са Но­вим  Па­за­ронм: Илић (Си­мић), Цвет­ко­вић, Ан­ту­нић, Сто­јић, Ча­лу­шић, Ку­ве­љић (Ра­дин), Ста­нић, Пан­то­вић, Јо­ва­но­вић, Ђа­ко­вац, Ћир­ко­вић.

Меч из­ме­ђу ТСЦ а и Но­вог Па­за­ра игра се да­нас од 19 са­ти у Бач­кој То­по­ли.

Г. Ко­вач 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести