ПОСЛЕ ПРИПРЕМА ВОШЕ НА ЗЛАТИБОРУ Пауза па тренинг утакмице

НОВИ САД: После десетак дана проведених на припремама на Златибору, фудбалери Војводине вратили су се у Нови Сад, где ће наставити с радом и уигравањем линија тима.
vosa pripreme
Фото: Dnevnik.rs

Јесу црвено-бели за три дана скратили боравак на прелепој српској планини, али су за то имали ваљане разлоге. Пре свега, на овакву одлуку приморало их је веома лоше, кишовито и хладно време, које просто није дозвојавало наставак несметаног рада, али томе апсолутно мора да се дода и изостанак контролних утакмица, као провере до сада урађеног.

„Презадовољан сам односом ове групе играча Војводине према обавезама, као и њиховим изузетним, правим професионалним радом током ове фазе припрема. Трудили смо се и успели да реализујемо комплетан програм који смо припремили, тако да ранијим повратком у Нови Сад ништа не губимо. Играчима ћемо дати два слободна дана, а онда настављамо припреме. . Направљен је детаљан план с ким ће Воша играти до почетка првенства и меча са Младости из Лучана на Карађорђу“, констатовао је Веселиновић..

Каже да постоји могућност да  оду у етно-село у Станишићима (БиХ), где 6. јула играју сусрет са Звијездом, новим премијерлигашем БиХ.

„Зна се да ћемо се на нашем стадиону 10. јула састати с руским премијерлигашем Уралом из Јекатеринбурга, а четири дана касније, ривал ће нам бити ФК Катар“, каже Веселиновић.

Војводина је током рада на Златибору остала без тројице веома битних играча у пројекцији тима за наредну сезону.

„Чињеница је да су нас напустили Путинчанин, Радовановић и Марко Гајић и да се кући враћамо с мање фудбалера него што смо их имали када смо пошли пут Златибора.  Шта да се ради, надам се да ће веома брзо нови момци потписати уговоре и да ћемо имати могућности и времена да их уиграмо с остатком екипе. Свестан сам да нам дани пролазе и време цури, али никако у томе не желим да тражим било какав алиби. Држим да је Војводина и даље велики клуб, али је у овом тренутку у њој једино извесна – неизвесност. Без обзира, спреман сам да наставим с озбиљним радом заједно с мојим сарадницима и надам се да ћемо ускоро комплетирати редове тиме“, нагласио је Александар Веселиновић.

Свакако треба нагласити и то да су неке озбиљније повреде и болести мимоишле новосадску екипу, ако се изузму лакши проблеми с добијеним ударцима које су имали Лазар Зличић и његов имењак Арсић, а успутне недаће са задњом ложом имао је и први голман Емил Роцков. Сви они брзо су се опоравили и наставили с тренинзима.      

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести