ПОТИСКА ЛИГА Хет-трик Фарага

Јединство - Славија  3:2 (0:2)
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

СРПСКИ КРСТУР: Игралиште Јединства. Судија: И. Малетин (Нови Кнежевац). Стрелци: Фараго у 47, 90. и 92. за Јединство, а С. Малуцков у 30. и Војнић Хајдук у 35.минуту за Славију. Жути картони: Стојков, Брзак, Т. Дабевски (Јединство), Кијац и Вуковић (Славија). Црвени картони: Кашић (Јединство) и Ј. Хусак (Славија).  

ЈЕДИНСТВО: Чанади, П. Калмар, Кашић, Брзак, Стојков, Коблехер (Ранков), Т. Дабевски, Божанин (Мајер), Зивлак, Б. Живков, Фараго.

СЛАВИЈА: Арсенов, Фехер, Кијац, Грујин, Марки, Вуковић, Ј. Хусак, И. Хусак, Војнић Хајдук, Славковић, С. Малуцков.

Гости из Банатског Аранђелова су боље започели диничан и борбен дерби кола, па иако су у првом делу утакмице стекли предност од два гола погоцима Саве Малуцкова и Данијела Војнића Хајдука, на крају су славили домаћини. Било је и варница, јер су у надокнади због кошкања из игре морали Миљан Кашић и Јожеф Хусак.

Друго полувреме за преокрет зачинио је хет-триком Бојан Фараго, који је у 47.минуту смањио предност гостију, али неизвесност је потрајала до самог финиша утакмице. У 90.минуту за 2:2 Фараго је био прецизан на асистенцију Бранислава Зивлака, а у надокнади времена на одбијену лопту после центаршута Владимира Ранкова, за тријумф домаћина погађа циљ пре последњег судијиног звиждука.     

Бачка - Граничар 8:2 (5:0)

МОЛ: Стадион Бачке. Судија: Б. Јоцин (Кикинда). Стрелци: Д. Станојев у 15, 19, 37. и 44, Којић у 21. и 52, Моровић у 48. и Парабуски у 71. за Бачку, а Б. Поповић у 55. (из једанаестерца) и Стојановић у 78.минуту за Граничар. Жути картони: Моровић и П. Крижан (Бачка).

БАЧКА: Рађојчић, Парабуцки, Тодоровић, Влајковић, М. Крижан (Сувачарев), В. Симендић (Цифрић), П. Крижан (Црнојловић), Анђелковић, Моровић (Јеремић), Д. Станојев, Којић.

ГРАНИЧАР: Слађан Иванов, Блажић (Бегеши), Уверић, Јованов, Миланов, Коблчехер, Сарапа, Б. Поповић, Б. Иванов, Саша Иванов, Стојановић. 

Екипа лидера Бачке није имала одвише тежак задатак против Граничара па је укњижила убедљиву победу, а на утакмици у Молу виђено је чак 10 голова.  

Јадран - Хајдук  2:3 (2:1)

САНАД: Игралиште Јадрана. Судија: Д. Попов (Нови Кнежевац). Стрелци: Михајло Поповић у 17. и Н. Кесег у 35. за Јадран, а Борис Остојић у 19, Шлејхер у 67. и 78.минуту за Хајдук. Жути картони: Јованов, Бебек, Станић, Кнежевић, Н. Кесег (Јадран), Шлејхер, Бошњак и Оњин (Хајдук).

ЈАДРАН: Тодоров, Јованов, Ранђеловић (В. Владисављев), Стојановић, Бебек, Поповић (Ж. Владисављев), Н. Кесег, Станић, Никочев, Ђурђев, Кнежевић.

ХАЈДУК: Панић, Д. Елезовић, Матејин (Хајдер), Бодрожа (Д. Радаковић), Ранков, Остојић, Бошњак, Њежић, Шлејхер, Бањац (Оњин), Барјактаровић.

Тиса - Тромеђа  4:0 (2:0)

ПАДЕЈ: Игралиште Тисе. Судија: С. Малетин (Нови Кнежевац). Стрелци: Горан Дујмовић у 3, Игор Ђукић у 41, Љубиша Јакшић у 68. и 89.  Жути картон: Кочиш (Тиса). 

ТИСА: Радић, Дујмовић (Раданов), Јакшић, Шили (Матијевић), Терзин (Гашић), Ђукић, Малетин, Зомбори (Фодор), Апро, Кочиш, Мојсин (Г. Ленђел).

ТРОМЕЂА: Бицок, Д. Пап, Хорват, Сорчик, Мадарас, Фаркаш, А. Пап, Л. Домонкош, Хомоља, Лакатош (Бала), Траћик.

Хоргош  - Потисје 0:0

ХОРГОШ: Игралиште Хоргоша. Судија: С. Јурић (Сента).

ХОРГОШ:: Бенде, Фехер, Тертели, Д. Макра, Бохата, Ури (Н. Макра), Земко, Д. Салма, Косо, Бате, Коломпар.

ПОТИСЈЕ: Ч. Бохата, Баги, Домонкос, Г. Бохата, Фодор, Добо, Мачаи, Угри (Мухи), Апро ((Балго), Л. Салма (О. Нађ), Тандари.

Сусрет старих ривала и овог пута је био борбен и занимљив, али није било одвише шанси, а и када су били у прилици стрелци обе екипе су пуцали ћорцима.

Припремио: М. Митровић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести