Празне мреже у Сенти у дуелу ТСЦ-а и Чукаричког

У једном од суперлигашких дербија кола ТСЦ и Чукарички су ремизирали, у утакмици са мало прилика за гол.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

У већем делу сусрета Тополчани су имали инцијативу, али боље прилике су имали гости, па је резултат реалан.  

И ТСЦ и Чукарички ушли су у утакмицу опрезно, у првих петнаестак минута играло се на средини терена и доста тврдо, па је судија Илић имао пуне руке посла. Тополчани су прву полуприлику имали тек  у 15. минута када је Лукић добро шутирао, али је голман Петровић био на месту. Гости  су  у неким периодима  можда били  и бољи, али нису успели да  створе изгледну прилику. Тек у финишу првог дела  видели смо две шансе, прво је Зец био  у доброј позицији, али играчи Чукаричког успели су да лопту избију у корнер, а у 43. минуту погрешио је капитен домаћих Томановић и Езе се нашао сам испред Филиповића, голман Тополчана реаговао је изванредно и заустави ударац нападача Чукаричког. 

Друго полувреме почело је у много јачем ритму, после само три мунута прилику је имао Силађи, али је слабо шурирао,а у контри гопсти су могли до гола. Кајевић је  после продора Бирманчевића са петнаестак метара неометан тукао преко гола.  Иако је ТСЦ имао више лопту у ногама гости  су имали боље прилике, Пушкарића из добре позиције  није погодио мрежу,а десетак  минута пре краја и Езе  се могао уписати у листу стрелаца, био је непрецизан м са пет метар пребацио је оквир  гола. У последњих неколико минута Тополчани су имали инцијативу, извели су три корнера, али нису успели да угрзе мрежу сигурно Петровића.

Г. К.

ТСЦЧукарички 0:0 

СЕНТА: Стадион Сенте, судија Илић (Ћуприја),  жути картони: Тумбасевић, Лукић, Грабеж (ТСЦ), Каменовић, Мијаиловић, Каљевић (Чукарички).

ТСЦ: Филиповић 7, Грабеж 6, Балаж 6(Петковић), Бабић 6(Антонић 6), Варга6, Тумбасевић 6, Томановић 6, Зец 5, Бањац6 (Милићевић), Силађи 6(Дуроњић), Лукић 6,5.

ЧУКАРИЧКИ: Петровић 7, Каменовић 6 (Пушкарић 7), Шапић 6, Остојић 6, Ћирковић 6, Ковач 6 (Лукић), Мијаиловић 6, Кајевић 6, Бирманчевић7 (Видосављевић), Езе 6,5, Ндиаје 6, 5. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести