Пријатељска утакмица: Канаринци бољи од Младости

У сусрету између новог војвођанског лигаша Младости и Новог Сада који није успео да се кроз бараж докопа вишег ранга, после занимљиве и садржајне игре, гости су дошли до победе.
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Мрежу солидног Слијепчевића начео је Ћелић, који је, након одбијене лопте, натрчао и погодио сам угао. Предност је прецизним ударцем са дистанце повећао Ћирић.

У наставку су тренери Саша Филиповић и Дејан Вулетић шансу пружили и осталим играчима. Успео је Малиџан да после продора са леве стране погоди супротну “малу мрежу” и смањи резултат. Било је до краја прилика на обе стране, уз погођене пречке Панића и Игњића из слободног ударца са 20 метара, па је на крају много задовољнији био стратег „канаринаца“ Вулетић.

Младост (НС) – Нови Сад 1:2 (0:2)

НОВИ САД: Игралиште Младости, гледалаца 150, судија Урош Стојић (Нови Сад). Стрелци: Малиџан у 62. за Младост, а Ћелић у 25. и Ћирић у 32. минуту за Нови Сад.

МЛАДОСТ: А. Слијепчевић, Кнежевић, Батинић, Зорић, Л. Слијепчевић, Докић, Попадић, Гојковић, Јанковић, Ренић, Грујић. Играли су још: Тарабић, Вукаљевић, Хајризи, Николић, Вилотић, Смиљић, Деспотовић, Космански, Малиџан.

НОВИ САД. Ромић, Симић, Паповић, Илић, Бајат, Сувајџић, Зекић, Ћирић, Вучић,Ћелић, Кутињац. Још су играли: Марјанац, Спиридоновић, Кавчић, Панић, Кременовић, Пешевић, Игњић, Сапунџић, Полић, Ђанковић, Јовановић.

М. По. 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести