Проблеми Воше пред гостовање у Лучанима: Повређени Ђурић, Антић и Ђуричин

Невоље проузроковане повредама фудбалера никако да почну да мимоилазе екипу Војводине.
Dragomir Okuka/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина

Више седмица црвено-бели су били лишени помоћи Дамира Зломислића, Николе Антића и Исмаела Фофане, придруживао им се и Винсент Езе, а за утакмицу с Партизаном ван строја су били Никола Срећковић, Дијамантис Хухумис и оперисани Александар Мирков. И таман када се учинило да се састав лагано комплетира, односно да ће за утакмицу с екипом Младости у Лучанима шеф струке Драгомир Окука моћи да рачуна на готово све играче, наишли су нови здравствени проблеми.

„На повреде су се пожалили Милан Ђурић, Огњен Ђуричин и поново Никола Антић“, рекао је Окука пред почетак јучерашњег тренинга.

„Сва је прилика да ни у Лучанима нећемо имати на располагању све првотимце и то је константа која нас прати од када сам преузео тим. Шта да се ради, против Младости ће играти они који буду спремни, друге нам нема.“

Милан Ђурић има руптуру мишића листа на нози, капитен Антић жали се на бол у примицачу, док Ђуричин кубури с болом у леђним мишићима.

„Тек после тренинга у петак знаћемо да ли ће неко од ове тројице играча моћи да конкурише за сусрет с Младости“, објаснио је др Владимир Чолаковић.

„Јуче су почели да тренирају Хухумис и Срећковић, али сачекајмо још дан-два, када ћу моћи прецизно да се изјасним о томе хоће ли неко од повређених бити у могућности да заигра у Лучанима.“     

А. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести