Пролетер дочекује Чукарички, потрошени сви кредити

Након промене шефа струке и доласком Бранка Жигића на кормилу Пролетера Новосађани  су у заиграли одлично, међутим у последњих пет  утакмица чета са Слане баре ушла је серију слабих резултата, а тренутни пласман не даје праву слику солидних игара који нису адекватно пропраћени бодовима.
fudbal
Фото: Tanjug (S. Radovanović ilustracija)

Након одличног првог полувремена у Суботици, дуго чекиваног гола после поста од преко 400 минута, Новосађани нису у наставку издржали притиску  и  доживели су неугодан пораз па ће последње две утакмице данас  са Чукаричким (15) и у среду одложену против Радничког на „Карађорђу“ бити прилика да се поправи бодовни салдо и нешто задовољније оде на зимску паузу.Помоћни тренер Немања Миљановић верује да се криза резултата и поред квалитетног противника може пребродити.

- Несхватљиво смо у другом делу против Спартака подбацили на свим позицијама, заслужено поражени. Игра из првог дела и одлична припрема за утакмицу са Чукаричким даје нам за право да се надамо најбољем. Уз сав респект према екипи коју води колега Веселиновић, али  сем Црвене звезде и Партизана  ни једној другој екипи не препуштамо без обзира на тренутни пласман улогу фаворита. Нама би  евентуална победа значила много,.  Свесни су играчи ситуације, учиниће све на терену да прекинемо низ неуспешних резултата, обрадујемо навијаче, вратимо пољуљано смопоуздање, а онда у тишини и миру се спремимо за последњу утакмицу против Радничког. За све у клубу фокус је стављен на долазак екипе са Бановог брда и наше решености да је нападачком игром без респекта, надиграмо и стигнемо до победе - јасан је Миљановић.

За данашњу  утакмицу стручни штаб који је допуњен са младим тренером Секулом Рашиованом.  Због ситних повреда која ће екипа истрчати одлучиће пред сам почетак утакмице,а сигурно је да ће екипа  претрпети измене. Највероватнији састав: Петрић, Танасин, Леандро, Андрејевић, Ковачевић, Б.Јовановић, Балабановић, Чоловић, Бабић, Марјановић и Миросављев.

Меч између Пролетера и Чукаричког на “Карађорђу” почиње у 15 сати.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести