Пролетер на “Карађорђу” дочекује Нови Пазар

Фудбалери Пролетера победом у Суботици против Спартака искупили су се за предходне резултатске кисеве.
Proleter/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић

Најбољи актер меча против „плавих голубова“ уз стрелца Огњена Митровића био је капитен Синиша Бабић, мада је комплетан кадар тактички зрелом игром допринео вредној победи.

- Коначно смо све ствари ставили на своје место, изненадили смо Спартак агресивном отвореном игром, повели, а имали смо шансе и да удвостручимо предност. После изједначења домаћина показали смо прави карактер и на наше задовољство утакмицу привели крају - објшњава Бабић.

Сутра на „Карађорђу“ Пролетер дочекује екипу Новог Пазара.

- Победа против Спартака добила би на тежини само у случају новог славља. Поново смо ушли у прави ритам, па верујем да Нови Пазар није непремостива препрека. Наравно да приступ мечу мора да буде на највишем могућем нивоу. Очекујем тежак меч и нашу победу - уверен је у коначан епилог капитен Пролетера који се након повреде у правом тренутку вратио у форму и дао велики допринос да екипа крене узлазном линијом.

Пред меч са Новим Пазарем стратег Бранко Жигић на раполагању има комплетан играчки кадар, а у комбинацији је поново искусни Бранислав Јовановић. Изостаће  Александар Андрејевић који због искључења са Мачвом мора да паузира још овај меч.

Сатав од кога се очекује повољан резултат би могао да изгледа овако: Петрић, Милошевић, Леандро, Јоковић, Ковачевић, Јовановић, Којић, Кнежевић, Бабић, Живојиновић и Миросављев

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести