Прва права провера Кабела у дуелу са Бечејом

До почетка трке за бодове за новог трећелигаша Кабела остало је 18 дана. Чета са Штранда, под вођством тренера Милана Белића, са великом дозом оптимизма и знатно појачана припрема се за нову сезону.
Milan-Belić
Фото: Милан Белић, фото: ФК Војводина

Некада стабилан друголигаш  у наредној сезони жели пласман у горњи део табеле, а ако се укаже прилика и напад на прволигашко друштво.

„Тренирамо у ФЦ „Вујадин Бошков“, где имамо оптималне услове да одрадимо зацртано и у миру и тишини кујемо планове за највиши пласман. Полако надограђујемо костур екипе која је донела у прошлој прву позицију. Зато су нам потребни и мечеви са квалитетним ривалима како би се уверили у тренутној снази тима. За сада смо довели чак седам играча, који ће уз постојећи играчки кадар  надамо се успешно носити са ривалима. До почетка првенства очекујем још барем два појачања и тим доласцима би направили екипу и здраву конкуренцију на свим позицијама“, рапортира стратег Кабела.

До сада је Кабел одиграо две контролне утакмице, а данас у Новом Саду има меч са новим прволигашем Бечејом.

„После прве провера са омладинцима Војводине нисам био ни мало задовољан приступом играча и игром. Сасвим супротно је било у Беочину где смо одиграли пуно боље и ангажованије, показали да полако хватамо прави ритам. Данас крај Штранда нас очекује још једна провера тренутно урађеног. Потребне су нам утакмице са квалитетним ривалима а једна од њих је и са Бечејем. Шансу ћу пружити свим расположивим снагама истакао је тренер  Белић и позвао  навијаче да подрже екипу која у будућности жели да врати стари сјај Кабелу.

Утакмица Кабела и Бечеја почиње данас од 18 сати на игралишту крај Штранда.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести