Раул Браво демантовао да је наручио убиство Ковачевића

Некадашњи фудбалер Реала и Олимпијакоса Раул Браво демантовао је тврдње да је наручио убиство некадашњег саиграча, српског фудбалера Дарка Ковачевића, јавља Радио телевизија Србије.
rt
Фото: Youtube Printscreen

На Дарка Ковачевића је пуцано 7. јануара испред његовог дома у Глифади, летовалишту код Атине, након чега су се појавиле информације да је атентат на некадашњег српског фудбалера наручио Раул Браво.

Ковачевићев саиграч из редова Олимпијакоса у интервјуу за Марку, демантовао је тврдње о умешаности у покушај убиства.

"Ове ствари не погађају мене колико утичу на моју породицу, за њих је ово велики шок. Знао сам да ће се Дарко насмејати када види моје име и наводну умешаност. Требало му је два дана да ме назове и то му једино замерам", изјавио је Раул Браво.

"Дарко ме је назвао и након разговора смо схватили да оно што се прича је потпуна лудост. Били смо цимери и имали веома добар однос. Никада се нисмо сукобљавали. Нетфликс не би успео у филму овакву причу да сложи", закључио је Шпанац.

Ковачевић је некадашњи репрезентативац Србије и Црне Горе, као и фудбалер Пролетера, Црвене звезде, Шефилда, Јувентуса, Лација, Сосиједада и Олимпијакоса.

До прошле године је био спортски директор Фудбалског савеза Србије, а пре тога се налазио на позицији спортског директора Олимпијакоса.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести