Реми Радничког и Рубина; Лалатовић: Могли смо да победимо

АНТАЛИЈА: Фудбалери Радничког ремизирали су са Рубином из Казања без голова на последњем мечу на припремама у турском Белеку.
nenad-lalatovic Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Тим Ненада Лалатовића је против шестопласираног тима руске Премијер лиге и некадашњег учесника Лиге шампиона пружио добру партију и показао да спремно дочекује наставак сезоне у Суперлиги и Купу Србије.

Лалатовић је био задовољан издањем екипе из Ниша против озбиљног ривала.

"Иако ми резултат није најважнији на припремним мечевима, Раднички је могао данас да слави победу. Играчи су успешно спроводили моје тактичке замисли. Били смо зрели и дисциплиновани, а играли смо против екипе која има 30 пута већи буџет од Радничког. Пре тога победили смо Спартак из Трнаве. Мечеви са Рубином и Спартаком су од изузетне важности за нас, како би моји фудбалери схватили да могу равнопшравно да се носе са тимовима који својим квалитетом припадају групној фази Лиге Европе", рекао је Лалатовић.

Раднички се сутра враћа у Србију са припрема у Турској, где је имао шест провера за други део сезоне против Спартака из Трнаве (2:1), Авангарда из Курска (3:0), Подбрезова (0:2), младог тима Краснодара (0:0), Чајке (0:1) и Рубина (0:0).

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести