Роналдо играо, Манчестер јунајтед ремизирао

МАНЧЕСТЕР: Фудбалери Манчестер јунајтеда и Рајо Ваљекана одиграли су без победника 1:1 (0:0) у пријатељском мечу у Манчестеру, а у стартној постави клуба са "Олд трафорда" први пут се ове сезоне нашао португалски репрезентативац Кристијано Роналдо.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо је био у стартној постави, а одиграо је првих 45 минута. За Манчестер јунајтед су у данашњем мечу играли омладинци, као и они фудбалери који нису добијали превише шанси у досадашњим пријатељским утакмицама. Манчестер јунајтед је повео у 48. минуту поготком Амада Диалоа, који је на полувремену заменио Роналда, а изједначио је Алваро Гарсија у 57.

Португалски фудбалер је пропустио припреме Манчестер јунајтеда по Азији и Аустралији из породичних разлога, а клубу са "Олд трафорда" се прикључио пре пет дана. Медији су недељама преносили да ће Португалац да напусти "црвене ђаволе". Британски медији наводе да ће један од најбољих играча света највероватније каријеру наставити у Манчестер јунајтеду, пошто има уговор са енглеским клубом до јуна наредне године.

Роналдо јуче није био у тиму на пријатељском мечу против мадридског Атлетика (0:1).

Манчестер јунајтед ће седмог августа у првом колу нове сезоне у Премијер лиги на свом терену дочекати Брајтон.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести