Рутински тријумф Тополчана над Радом

Фудбалери ТСЦ забележили су још једну победу у Суперлиги Србије, након што су рутински савладали слабу екипу Рада. Већ на почетку сусрета домаћи састав је повео, а стрелац је био најбољи стрелац Тополчана Владимир Силађи, који је леп пас Бориса Варге спровео у мрежу.
Lukic
Фото: Ненад Лукић (27) стрелац другог гола за ТСЦ, фото: ФК ТСЦ

Овај гол пореметио је планове „грађевинара”, па су морали да крену нешто жустрије према голу Филиповића, али стамена одбрана ТСЦ-а увек је била на месту. Гости зато у првом делу нису имали ни једну прилику. С друге стране, фудбалери ТСЦ-а су и даље играли добро и лепо у пољу, а предњачио је Силађи који је у првом делу сусрета имао још две лепе прилике.  Слика на терену није се променила ни у другом делу сусрета. Тополчани су и даље били предуземљивији и врло брзо успели су да постигну и други погодак, а стрелац је из слободног ударца био вођа напада Ненад Лукић. После тог гола, темпо игре је опао и било је очигледно да ће фудбалери ТСЦ-а славити и у овом сусрету а „грађевинари„ нису имали снаге нешто више да учине. Додуше, у финишу сусрета „грађевинари„ су имали две полушансе, али одбрамбени играчи домаћег састава су успели да изблокирају њихове ударце.

С. Стојиљковић

ТСЦРад 2:0 (1:0)

СЕНТА: Стадион Сенте, гледалаца: 1.200, судија: Максимовић (Крушевац). Стрелци: Силађи у 2. и Лукић у 53. минуту. Жути картони: Томановић, Грабеж, Шинковић (ТСЦ), а Босанчић, Стјепановић, Перендија, Милошевић (Рад).

ТСЦ: Филиповић, Варга, Скопљак, Томановић, Милићевић, Силађи (Ровчанин), Поњевић, Антонић, Дуроњић (Шинковић), Грабеж (Бабић), Лукић.

РАД: Марковић, Николић, Перендија, Касалица (Живковић), Босанчић (Илић), Стјепановић, Петровић, Милошевић, Трифуновић, Бједов, Смиљанић (Буснић).

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести