Савић саветује фудбалере: Верујте у себе и само трчите....

БЕОГРАД:  Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић, човек који је и као играч и као тренер освајао Светско првенство, поручио је српским фудбалерима да на Мундијал верују у себе.
Dejan Savic/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

"Најважније је да изграде дивну атмосферу између себе, да верују у оно шта раде и да трче. Дакле, порука је: Трчите, трчите и само трчите", рекао је Савић Тањугу после дружења са медијима поводом почетка Мундијала у организацији компаније "МаxБет" .

Србија први меч игра у недељу против Костарике."Прва утакмица је битна, не само због самопуздања, него и због тога да се разбију неки страхови и да се крене на најбољи могући начин. Али, опет, ако се оклизнете остаје довиљно времена да се извучете".

Савић сматра да је реалност пласман у други круг."Није само ствар у томе ко је противник. Треба кренути од себе, изненађења су увек могућа и као по правилу се дешавају на великим такмичењима. Зашто то овај пут не бисмо били ми?"

Када је у питању борба за прво место Савић има свог фаворита, чак је уплатио и тикет."Кладио сам се на Португал. Не зато што сам љубитељ њиховог фудбала, не зато што је добра квота, него зато што знам да ће сви да се кладе на Бразил, Аргентину или Немачку, па да контрирам", уз осмех је поручио Савић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести