Сергеј: Волим поређења са Ибрахимовићем

РИМ: Српски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић признао је да се диви шведском голгетеру Златану Ибрахимовићу и да покушава да се угледа на њега.
Sergej Milinkovic Savic/Fonet
Фото: FoNet

Познати италијански стручњак Фабио Капело описао је Сергеја као "Ибрахимовића из везног реда", што импонује српском фудбалеру.

"Много ми се свиђа Ибрахимовић. Пратио сам га годинама, волим какав је играч и као особа. Можда нас пореде због висине и технике, сличан стил имамо и у скоку. Волим га због свих тих аспеката", рекао је Милинковић-Савић, а преноси "Гоал".

Милинковић-Савић није успео да понови сјајне партије из прошле сезоне, делом и због тога што игра повученије у средини терена, па је ове само пет пута погодио противничку мрежу.

"Пропустио сам доста шанси за гол и због тога подносим још већи терет на раменима. Прошла сезона је била ефикасна за мене и зато ме многи критикују да је нећу поновити. Много гледам медије, нажалост, то је мој главни проблем. Ипак, морам да гледам у будућност".

Бивши ђак Војводине каже да га не занима превише лична статистика, већ да помогне римској екипи да бележи добре резултате и победе.

Летос је био близу одласка, причало се о трансферу и до 160 милиона евра, али Милинковић-Савић истиче да је знао да ће ове сезоне носити дрес Лација.

"Већ тада сам био у потпуности фокусиран на Лацио. Читао сам спекулације, али нисам обраћао велику пажњу. Моја будућност је у Лацију и само о томе размишљам", закључио је он.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести