ШФ Железничар 2018: Фудбал и едукација заједно одрастају

У присуству бројних гостију, деце и родитеља Школа фудбала Железничар 2018 одржала је промоцију и прославила је свој први рођендан у Спортском центру Раде Јовановић на Детелинари.
Zeleznicar 2018/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ШФ ФК Железничар 2018

Истовремено је представила и свог спортског пријатеља и дародавца под називом Ем-Си Вижн академи (MC Vision Akademy) – гимназију и средњу економску школу.

У поздравном говору један од оснивача школе, тренер Мирослав Ковачевић захвалио се директорици Гимназије Силвији Леватић на помоћи коју је установа даровала Школи, као и присутном уваженом госту председнику Фудбалског савеза Новог Сада Новаку Кострешевићу. Тренер Слободан Јовановић, оснивач Школе фудбала говорио је о значају дугорочне сарадње са Гимназијом у едукативном и спортском смислу, као и о бризи за децу у њиховом одрастању.

Директорица Гимназије Силвија Леватић поделила је дресове деци и истакла значај препознавања Школе фудбала Железничар 2018 и њеног стручног рада за дугорочну сарадњу на обострану корист. Гимназија Ем-Си Вижн Академи поседује посебне програме за спортисте и познаје обавезе које они имају, тако да им се излази у сусрет код такмичења, припрема и играња за репрезентацију.

Новак Кострешевић је припомогао у додели дресова током промоције,  захвалио се на позиву и симболично уручио лопту присутној деци а нагласио је да ће Фудбалски савез помоћи и бити увек на услузи, нарочито у оним срединама где постоји жеља да се фудбалска игра развија и шири и где се улаже у инфраструктуру.

М. Поповић

Фото: Ф. Бакић/ШФ ФК Железничар 2018

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести