Слога из Темерина почела припреме

Завршен је одмор за фудбалере Слоге из Темерина, прозивку је у балону, уместо на снегом прекривеном терену,обавио нови тренер Мирко Давидовић.
sloga temerin
Фото: Dnevnik.rs

Наредних дана очекује се комплетирање играчког кадра и јаснија слика о адутима за пролећне изазове у Војвођанској лиги југ. Црвено-белима су се прикључили повратници Дејан и Срђан Вукаљевић (Борац, Бобота) и везиста Стефан Бановић (Младост, Турија).

Прву проверу достигнутог нивоа форме Темеринци ће имати 9. фебруара у дуелу са омладинцима Војводине. Серија се наставља против Бечеја 1918, Младости (Турија), Јединства (НБ), Војводине из Бачког Градишта и комшијске Младости (БЈ).

„Руководство улаже напоре да заоштримо конкуренцију и да кроз додатну селекцију дођемо до бољих резултата. Освежења су неопходна у свим линијама, са акцентом на офанзиву, јер су стрелци на 14 мечева погодили само 11 пута“, рекао је тренер Мирко Давидовић.

Опрему су раздужили Зоран Миловац, Никола Томић, Кристијан Бајић и Бобан Дашић, а у току ове седмице биће познато да ли ће бити још одлазака.

Текст и фото: М. Менићанин

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести