ШОК ИЗ НЕМАЧКЕ! СПИН ЗА ПАВЛОВИЋА, НАВОДНО ВЕЋ ОДАБРАО ЗА КОГА ЋЕ ДА ИГРА! Деби има против лажне државе Косово?!

Да ли се ради о уцени? Очајне вести за српски фудбал стижу из Немачке.
Bayern Munchen/ФСС
Фото: Bayern Munchen/ФСС

Наиме, добро обавештени извори из ове државе тврде да је избор Александра Павловића управо њихова репрезентација.

Према информацијама тамошњег новинара немачке верзије Скај Спорта, Флоријана Плетенберга, Павловић је тренутно ближи дресу Немачке. Наравно, постоји могућност да је ово њих "спин" јер се служе свим и свачим како би приволели једног од највећих талената у светском фудбалу да обуче дрес "панцера".

Они одлазе и даље, па ће наводно Павловић одмах добити позив за мартовске мечеве младе репрезентације Немачке против такозваног Косова и Израела у квалификацијама за Европско првенство, а увелико се налази и на скенеру селектора "А" репрезентације Немачке, Јулијана Нагелсмана.

Видећемо каква ће бити реакције из Фудбалског савеза Србије на све ово. Једно је сигурно - неће седети скрштених руку.

Како је раније изјавио директор А тима Стеван Стојановић делегација ФСС-а је претходног викенда била у Минхену. Повод је био састанак са родитељима Александра Павловића. Разговор на којем је присуствовао талентовани фудблер имао је једну централну и најважнију тему.

„Врло је важно да се нагласи да смо у контакту са Павловићем односно његовим родитељима неколико месеци. Интезивно смо разговарали и када су обавезе обе стране то дозволиле договорено је да се видимо у Минхену. Пре свега бих желео и Александру и његовим родитељима да захвалим на разумевању и издвојеном времену. Разговор је био обострано конструктиван и директан. Искрено верујем да су препознали најбољу намеру селектора Драгана Стојковића и одговорних људи за функционисање А тима да Александар на адекватан начин буде прикључен најбољој селекцији Србије. И нема сумње да га ми видимо у А тиму и план је био да буде позван у марту. Како нам је речено Александар не жели да донесе одлуку још, односно не до завршетка ЕУРО у Немачкој. Имамо апсолутно разумевања и схватање таквог приступа. Наставићемо да га пратимо, бићемо у контакту и видећемо шта ће бити епилог. Александру желимо много успеха у наставку сезоне уз наду да ће од јесени носити дрес Србије“, рекао је директор А тима Стеван Стојановић.

Kurir sport / Skaj sport/Dnevnik.rs

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести