Спартак дочекује Партизан

Фудбалери Спартака одиграли су одличну утакмицу у Инђији пре недељу дана, па с великим оптимизмом сутра дочекују сусрет с Партизаном.
Vladimir Gaćinović  foto: A. Predojević
Фото: Владимир Гаћиновић  фото: А. Предојевић

Интересовање за овај дуел у Суботици је огромно, међутим, због уредбе Влада Србије, штампано је свега 8.000 улазница, које су већ распорате. Утакмица практично нема такмичарског значаја, али то не значи да „плави голубови“ немају мотива пред данашњи окршај.

Свакако да ће се у центру пажње наћи центарфор тима са севера Бачке Немања Николић, који је у минулој сезони носио управо дрес Партизана.

-  У Инђији смо показали да смо у доброј форми - рекао је Николић. - Добро смо радили и током минулих неколико дана и уверен сам да ћемо против Партизана одиграти добру утакмицу. Наравно, “парни ваљак” је фаворит, али и ми имамо право да се надамо. Добро је што ћемо играти пред публиком, јер нам то пуно значи.  

Оптимиста је и тренер Суботичана  Владимир Гаћиновић. 

- Биће то права провера за нас - тврди стратег игре суботичког тима. - Одиграли смо добру утакмицу у Инђији, па се надамо да ћемо и данас пружити запажену партију. Јесенас смо у Београду доживели малу катастрофу (0:4), али смо добро снимили игру “црно-белих”. По мени, играју квалитетније него јесенас, имају брз и јак напад, па ћемо морати да им парирамо нешто згуснутијом формацијом у одбрани. После Партизана остају нам још две утакмице, гостујемо најпре Мачви, а у последњем колу дочекујемо екипу Напретка из Крушевца. Рачунали смо да можемо да освојимо још шест бодова, а већ сада задовољни смо пласманом у Суперлиги.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести