СРПСКА ЛИГА, ГРУПА ВОЈВОДИНА: Дерби зачеља Куљанима

У судару до овог кола две најлошије пласиране екипе на табели славили су Куљани и продужили наду да у наставку првенства могу доћи до луке спаса. Сусрет је био веома динамичан.
а
Фото: Dnevnik.rs

Своју ангажованију игру фудбалери Хајдука су крунисали вођством у 17. минуту, када је на левој страни лопту прихватио капитен Живковић и оштро шутирао ка голу гостију. Лопта је на свом путу окрзнула Петовића, довољно да превари голмана Ћиулибрка и од пречке се одбије у мрежу.

И у  другом полувремену Куљани су нападали, стварали прилике и  у 79. минуту постигли и други гол. Лепо је по боку прошао Пјошта, унео лопту у казнени простор Бачке, шутирао, Ћулибрк сјајном интервенцијом одбија лопту која стиже до Љумовића који је са десетак метара сметио у мрежу.  Гости су смањили у 83. минуту, Брборић је и из непосредне близине проследио лопту у мрежу немоћног Пајовића.

Хајдук – Бачка 2:1 (1:0)

КУЛА: Стадион „Милан Средановић“, гледалаца 200. Судија: Берењи (Суботица). Стрелци: Живковић у 17. и Љумовић у 79. за Хајдук, а Брборић у 83. за Бачку. Жути картони: Вујовић и Пјошта ( Хајдук), а Брборић и Анђелковић (Бачка).

ХАЈДУК: Пајовић 7, Вујовић 7 (Вујин), Стевановић 7, Љумовић 8 (Цицмил), Димитрић 7, Пјошта 7 (Микан), Живковић 8, Кочиш 7, Биочанин 7, Димитријевић 7 и Маринковић 7.

БАЧКА: Ћулибрк 8, Милошевић 6 (Анђелковић 6), Плавшић 7 ( Јовишић), Вучетић 6, Петовић 6, Брборић 7, Јаковљевић 7, Влаисављевић 7, Трифуновић 7, Веселиновић 7, Влајков 6 (Тримановић).

Ђ. Бојанић

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести