Српсколигаш Бечеј слаже екипу за нову сезону

Непознанице везане за прелазни рок у српсколигашу са Тисе Бечеју се полако откривају и упражњене коцкице мозаика се попуњавају.
В. Јанков /Горан Влаучин и Братислав Јелић
Фото: В. Јанков /Горан Влаучин и Братислав Јелић

-Више нема дилеме, вратили смо нападача Братислава Јелића (23) из суседног Бачког Градишта, где је носећи дрес Војводина минуле сезоне стигао до голгетера војвођанског севера. И Горан Влаучин (22) се у сезони иза нас истакао головима на војвођанском истоку у дресу Бегеја оз Житишта. Тек пунолетни штопер Вељко Јеленковић оставио је трага у младом тиму суперлигаша Војводине и сада је на њему да у нашем дресу потврди квалитет у сениорској конкуренцији. Офанзивни везиста Милош Савановић (25) се доказао у неколико српсколигашких клубова, а стигао је из панчевачког прволигаша Железничара. Још неколико играча је са нама на припремама и пратимо њихов рад од чега зависи да ли ћемо наставити сарадњу - рекао је спортски директор Милош Андрић.

Поред рада на тренинзима, сви ће добити шансу и на припремним утакмицама. Прва наредна је у суботу против Хајдука у Кули, а последњи филтер за играче на проби требало би да буде окршај са Ветерником 21. јула.

-После те две утакмице одлучићемо ко остаје и даље са нама, а тренер Бранко Савић ће имати јасну слику са каквим играчким кадром ће располагати у наступајућој сезони и моћи ће да уиграва тим на преосталим утакмицама до старта нове сезоне – казао је Андрић.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести