Станковић: Фокус је на Радничком, а после иде Милан

БЕОГРАД: Биће ово тешко гостовање, климатски услови су такви да не знамо да ли ће бити залеђен терен, а тако нисмо навикли да играмо. Ипак, морамо да се прилагодимо свему, као што смо то радили у Новом Пазару, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде уочи гостовања Радничком из Ниша у 21. колу Суперлиге.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

" Не бих упоређивао те две екипе, различите су, али нас чека још једна тешка утакмица. Свако против Звезде жели да се покаже и докаже, али то неће утицати на наш циљ", изјавио је Станковић за клупску телевизију.

Дуел у Нишу биће "генералка" за дуго очекивани дуел против Милана у шеснаестини финала Лиге Европе.

"Лагао бих кад бих рекао да не размишљам о Милану, али први следећи противник је најважнији. Фокус је на Радничком из Ниша и не скрећемо са тога ни у једном тренутку. Што се тиче Милана, има ко о томе да води рачуна, о том потом. Имали смо пех, јер се Вељко Николић повредио, а упитно је и да ли ћемо моћи да рачунамо на Дијега Фалћинелија, с обзиром на проблем са задњом ложом који има. Видећемо на који начин ћемо искалкулисати све, како бисмо донели три бода из Ниша и били спремни за меч са Миланом".

Станковић је додао да још није одлучио да ли ће Филипо Фалко дебитовати у Звездином дресу против Радничког.

"Ситуација у којој Петровић има картоне, а Николић повреду, утиче на то нам недостају двојица “бонус” играча. То ће донети промене у стартној постави, али видећемо шта ће се десити. Још увек нисам одлучио да ли ће и када дебитовати. Једва чекам да стекне кондицију и да буде у стању да одговори свим захтевима. Много смо разговарали и он је уз Катаија један од играча који сам може да направи разлику у игри један на један или један на два. Феноменалан је асистент, даје голове, а када буде у потпуности спреман, показаће све што зна", јасан је Станковић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде игра се сутра од 15.30 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести