Станковић: Коректан дерби, нико није срећан ремијем

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је задовољан нерешеним резултатом 165. вечитог дербија против Партизана (1:1) и додао да нерешан резултат никоме није био у интересу.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

“Дерби као и сваки други, не знаш како ће контрола утакмице ићи. Имали смо једну или две шансе, имали смо контролу, нисам осећао проблем. Гол је дошао изненадно, нисмо очекивали, после ланца грешака. Детаљи одлучују дерби. Друго полувреме, лошији старт, имали смо пех, направили смо измену. Павков и Бен нису играли. Лазетић је ушао, тако смо наставили. Сви су чекали прави моменат. Честитам нашој деци, да сам имао још деце, још бих их убацивао. Коректан дерби, више карактера у преломним детаљима. Успели смо да окренемо и изједначимо", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Звездин тренер додао је да се у игри црвено-белих осећа умор, али да се мора наставити са победама.

“Могао бих да припишем умор, утакмица је била захтевна. Много смо се потрошили физички и емотивно. Летњи ритам је био паклен, иде се даље. За пар дана се игра утакмица са Вождовцем код куће, затим Нови Пазар. Има још доста да се игра. Задовољан сам ремијем. Увек сам реалан и искрен, како су ствари текле, нико није срећан. Сигурно не могу да коментаришем суђење, идем даље”, закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести