Станковић: Морали смо да преломимо раније, пенали лутрија

НИКОЗИЈА: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић, после елиминиције на пенале од Омоније, изјавио је да је екипа морала раније да преломи меч.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

"Били смо надмоћни 70 минута. Несрећно смо примили гол, вратили се у игру, издигли из свега и доминирали. Али када осетиш да је противник пао, онда мораш да постигнеш гол и решиш питање победника. Ми смо то морали да урадимо, а нисмо, иако смо били бољи", рекао је Станковић на конференцији за новинаре.

Како наводи, видела се потом промена у њиховој игри, мноштво дугих лопти и прекида.

"После тога и температура, и важност утакмице, и тензија, просто су се играчи уморили. Што се пенала тиче, то је лутрија, не можеш знати ко ће проћи. Сигурно да је пораз још тежи, јер је дошао после једанаестераца. Још једном, морали смо да преломимо, али играчима ништа не замерам, дали су све од себе. Идемо даље, Црвена звезда је кроз историју пролазила и теже моменте. Окрећемо се Лиги Европе", казао је тренер црвено-белих.

На крају посебно је похвалио играче који су изашли из повреде и одиграли данас.

"Гобељић, Родић, Катаи и Бен су играчи који су стисли зубе и одиграли утакмицу, иако су изашли из повреда. Знам да ће бити критика и свега, али стојим при томе да нам је фалио гол у другом полувремену. Да смо га постигли, све би другачије било", истакао је Станковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести